avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarii neplatite de 1 an
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarii neplatite de 1 an

ce sa fac?nu-mi pot recupera salariile pe lunile mai si iunie 2012.mentionez ca firma nu este nici in insolventa nici nu lucreaza.multi colegi ia dat in judecata si nu au rezolvat nimic.patronii spun ca totul este ipotecat.nu am bani sa cheltui cu avocatii. este vreo solutie?am tot batut la usa lor si in afara de promisiuni nimic.TRAIM IN ROMANIA SAU IN LUMEA TREIA???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:16, 16 Iunie 2013
Daca doriti puteti promova actiunea in instanta si fara a sesiza ITM-ul.

Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta, scrisoare recomandata cu confirmare de primirel;
- e-mail;
- fax;
- inregistrare chiar la sediul institutiei.

Sesizarea trebuie sa cuprinda in mod obligatoriu datele de identificare ale dvs si adresa de domiciliu, conform OG.27/2002.
daca firma a intrat in insolventa mai are rost sa-i dau in judecata?
Daca societatea a intrat in insolventa trebuie sa luati legatura cu administratorul judiciar/ lichidatorul pentru a vedea daca sunteti inscris la masa credala.

Potrivit art.36 din Legea nr.85/2006, de la data deschiderii procedurii se suspendă de drept toate acţiunile judiciare, extrajudiciare sau măsurile de executare silită pentru realizarea creanţelor asupra debitorului sau bunurilor sale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu fonduri europene ainginer ainginer Buna ziua Intrebare; De un an si jumatate liceul cu care am colaborat ca formator in cadrul unui proiect cu fonduri europene nu ne-a platit salariul ... (vezi toată discuția)
Sotul meu nu isi primeste salariul... alexandra_sorina alexandra_sorina buna ziua.viitorul meu sot lucreaza la o firma de instalari cablu tv ,telefonie si internet...normal data de salar era din 20 pana in 25...luna trecuta ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii Marcu18 Marcu18 Care sunt șansele sa pot recupera salariile restante dacă un club de fotbal se desfiinteaza, el fiind in totalitate susținut de primăria ... (vezi toată discuția)