avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Livrarea pensiei la caminul de batrani
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Livrarea pensiei la caminul de batrani

Va rog mult sa ma ajutati si pe mine intr-o problema destul de presanta. Tatal meu este diagnosticat cu Alzheimer. In momentul in care boala a avansat destul de mult si au intervenit consecinte grave nu am avut alta solutie decat sa apelam la un camin privat, pentru a putea fi supravegheat in permanenta. Deoarece nu am intreprins pana acum niciun demers pentru a intra in posesia pensiei sale, va rog mult sa-mi spuneti daca exista posibilitatea legala ca sa solicit livrarea pensiei la caminul respectiv. Dat fiind faptul ca taxa acolo este mult mai mare decat pensia, ar acoperi partial costurile de acolo. Asadar, intrebarea mea este daca exista vreo cale legala ca, eventual printr-o cerere la Casa de Pensii, pe baza diagnosticului, a unei note din partea administratiei caminului sau a documentului din care rezulta ca sta acolo, pensia sa sa fie livrata in contul caminului. Va multumesc foarte mult.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:19, 29 Mai 2013
Luati legatura cu Casa de Pensii de care apartine tatal dvs. si va spune cum trebuie sa procedati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tutela Ellena68 Ellena68 În calitate de fiica cum pot obține tutela pentru tatăl meu el fiind diagnosticat cu boala Alzheimer si dementa senila el fiind momentan internat la un ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren 2 coproprietari, din care unul bolnav de alzheimer elenagabi elenagabi Buna ziua. Tatal meu detine, impreuna cu sora sa, cateva hectare de padure in judetul Arges. Deoarece primaria locala intarzia acordarea titlului de ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa bunica cu dementa in boala alzheimer mihaimadalina mihaimadalina Buna ziua, bunica mea paterna, este diagnosticata cu dementa in boala Alzheimer de aproximativ 2 ani. De aproape 1 an este pusa sub interdictie, mama mea ( ... (vezi toată discuția)