avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... consilier juridic
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

consilier juridic

buna ziua. am primit o oferta de munca, ca si consilier juridic la o societate comerciala insa nu am nici un fel de experienta in domeniu, ce trebuie sa fac?sa ma inscriu in colegiul consilierilor juridici ca sa figurez ca si consilier juridic stagiar? am inteles ca in acest caz ai fi luat sub protectia unui consilier juridic definitiv care m-ar putea indruma. apoi daca nu ma inscriu si nu ma indruma nimeni, cum o sa fac fata? cum se procedeaza defapt?va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Laura_aua , utilizator 11:26, 29 Mai 2013
nu este obligatorie inscrierea in acest "tablou"
si atunci cum e de procedat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avantaje inscriere in colegiul consilierilor juridici siempreska siempreska Cu toate ca am citit multe articole si postari, nu m-am lamurit...care este diferenta intre a fi consilier juridic angajat la o firma si consilier juridic ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic la început de drum rusu-hortensia rusu-hortensia sunt proaspat angajata ca si consilier juridic fara experienta la o societate.nu am de la cine sa invat.dati-mi niste sfaturi,va rog. (vezi toată discuția)
Consilier juridic sau ce? alexyamargot alexyamargot am terminat facultatea in 2003.la inceputul anului 2005 m-am angajat la o firma pe post de consilier juridic. nu am nici un stagiu de pregatire( asta in cazul ... (vezi toată discuția)