avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Pot obtine titulatura de contabil autorizat?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Pot obtine titulatura de contabil autorizat?

buna ziua! am terminat liceul economic si acum sunt la facultatea de contabilitate si informatica de gestiune anul 1. intrebarea mea este daca ai putea obtine titulatura de contabil autorizat si cum as putea sa o obtin. multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters285233 , utilizator 15:45, 29 Mai 2013
Dupa absolvirea facultatii veti urma cursuri organizate de CECCAR
Cititi regulamentul privind accesul la profesia de expert contabil si contabil autrorizat :
[ link extern ]
Nu mai are sens sa dati pentru contabil autorizat dupa terminarea facultatii (probabil se va si scoate peste cativa ani). Optati pentru expert contabil! Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot deveni expert contabil? vdeny vdeny Buna ziua, Desi am studii superioare (faculatatea de contabilitate si informatica de gestiune si master in managementul financiar) intotdeauna mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Ceccar Adry90ana Adry90ana Buna seara, Sunt studenta in ultimul an la CIG (contabilitate si informatica de gestiune), Univ. Cuza, Iasi. Ma tot gandec sa dau mai departe la master la ... (vezi toată discuția)
Contabil autorizat JuliaHavadi JuliaHavadi Bun Ziua! Am terminat liceul la specializarea de economie si am terminat si facultatea de stiinte economice si gestiunea afacerilor cu diploma de ... (vezi toată discuția)