avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Deschidere s.r.l. in timpul efectuarii concediului de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Deschidere s.r.l. in timpul efectuarii concediului de ingrijire a copilului.

Buna ziua. As dori sa ma "lumineze" cineva daca, aflandu-ma in concediul de ingrijire a copilului, pot deschide o societate comerciala. Fac precizarea ca pe aceasta perioada nu intentionez sa lucrez in cadrul firmei, activitatile propuse urmand a fi executate de viitorii angajati. De asemenea, nu doresc sa devin administrator. Va multumesc anticipat.
Bineinteles. Indmnizatia de CCC se suspenda doar daca, conf art 2 alin 1 OUG 111/2010 realizati venituri din salarii, venituri din activităţi independente, venituri din activităţi agricole supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal.
Va multumesc mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna intre concediul de maternitate si ccc popa67 popa67 Buna ziua, va rog sa-mi spune-ti daca se poate lua concediul de odihna dupa terminarea concediului de sarcina si lehuzie si inaintea intrarii in concediu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil daca nu am loc de munca catalincata12345 catalincata12345 Buna seara!!In viitorul apropiat ma gandesc serios sa mai fac un bebe,dar problema este ca nu am un loc de munca si nu realizez niciun venit.Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil anca.d anca.d Buna dimineata! Spuneti-mi va rog daca o femeie care are venituri din chirii si plateste la stat asigurarea de sanatate, poate beneficia de indemnizatia de ... (vezi toată discuția)