Buna ziua! In data de 04.04.2013 am facut un denunt la Parchet impotriva unei firme la care am lucrat. In data de 20.05.2013 am primit o instintare prin posta de la Parchetul de pe langa Tribunalul (judetul in care a avut firma sediul social) in care mi se comunica : " Va facem cunoscut ca denuntul Dvs. din data de 04.04.2013 a fost inregistrata la unitatea noastra de Parchet la data de 15.05.2013 sub nr X/P/2013 si a fost trimis la Inspectoratul Judetean de Politie X , in vederea efectuarii de cercetari fata de reprezentantii S.C X S.R.L , sub aspectul savarsirii infractiunilor prev. de art.9 al. 1 lit. a din Legea 241/2005 , at 246 C.P si art. 290 C.P (fapte comise in perioada 2011-2012) .
Pentru orice alta relatii urmeaza sa va adresati unitatii de politie sus mentionate.
Prim Procuror - semnatura " .
Deci sa inteleg ca vor lua firma la puricat?
In cazul in care va fi un proces pot fi citat ca si martor?
Oricum,firma din decembrie 2012 a declarat faliment,si totusi are agenti de paza angajati care lucreaza in continuare.
Multumesc!
Nu stiu ce presupune teapa,dar daca ati fost prejudiciat cu ceva trebuia sa faceti plangere.Asa puteati dobandi calitatea de parte in procesul penal si va puteati cere drepturile