avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat

Va salut cu tot respectul
Duminica dupa amiaza pe la 17.30 eram in Bucuresti (eu sunt din alt oras) ,la o intersectie semaforizata m-am incadrat gresit pentru inainte ,adica pe banda din dreapta langa bordura ,unde evident se afla si o lumina verde intermitenta pentru cei care fac dreapta,in urmatoarea secunda claxoane si flashuri pe mine,zic ce dracu hai sa fac loc cumva ,si cu viraj stanga ies un pic cu botul masini in intersectie,din dreapta cine credeti ca venea evident politia ,tras pe dreapta explicat ca na au sarit aia cu claxoanele pe mine si doar am iesit sa le fac alora loc,nu ca nu ati respectat semnificatia culori rosii si va suspendam permisul.
Ce ma sfatuiti sa fac ?
Aveam si martor langa mine
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 12:57, 29 Mai 2013
Buna ziua,
Contestati procesul verbal.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Contest procesul verbal dar am vreo sansa ?Mentionez ca nu am fost filmat de politie si nici in intersectie nu erau camere.Iam zis politistului sa imi arate filmarea sa vedem cu eram in intersectie , el spunandu-mi ca nu are filmare si ca el este agent constatator si si-a facut doar datoria.
solicitati anularea sanctiunii complementare a suspendarii permisului si transformarea amenzii in avertisment. mentionati prezenta martorului si cereti citarea acestuia. va ridicati permisul cu ajutorul certificatului de grefa.
plangerea o depuneti la judecatoria pe raza careia s-a savarsit fapta, depinde in ce sector ati fost "agatat", judecatoriile sect. 1, 3, 4, 5 sunt in centru pe cheiul garlei langa tribunalul mare, jud. sect. 2 este pe langa magazinul unirea, fostul magazin junior, sectorul 6 pe undeva pe str stirbei voda, nu stiu exact locatia.
in jungla din Bucuresti daca vad ca ai numar din alt judet esti mancat.
nu in toate intersectiile sunt indicatoare ca sunt montate camere. doar prin sectorul 2 sunt camere peste tot, unele sunt montate pe terasele blocurilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circulatia intro intersectie cu semafor aditional verde intermitent dacy_sy dacy_sy sunt intro intersectie semaforizata cu 3 benzi de circulatie pe sens , pe prima banda este trasat cu sageti inainte si la dreapta,eu am intentia sa ma deplasez ... (vezi toată discuția)
Intampinare Ivanradu53 Ivanradu53 Buna seara ! Pe data de 11.09.2013 am termen la judecatoria sectorului 5 unde am facut o plangere impotriva unui proces verbal . Intrebarea mea este ,oare nu ... (vezi toată discuția)
Accident minor, in depasire cosminy_70 cosminy_70 Invatati-ma si pe mine ce sa fac intr-o situatie ca aceasta.Intr-o intersectie din tara asta se intampla urmatoarele. banda de selectie pentru dreapta este ... (vezi toată discuția)