avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Somatii- valabilitate
Discuție deschisă în Executare silită

Somatii- valabilitate

Cat timp este valabila o somatie dupa emitere daca nu am reusit sa incasam creantele ,la cat timp putem emite alta somatie si titlu executoriu?
Daca va referiti la somatia ca act de executare silita, emisa in cadrul procedurii executionale, dupa implinirea termenului de plata cuprins in somatie, executorul judecatoresc continua urmarirea silita, prin poprire sau identificarea bunurilor debitorului si scoaterea la licitatie. Oricum , nu d-voastra emiteti un titlu executoriu. Pentru un raspuns corect este necesar sa faceti precizari suplimentare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita mihaho mihaho am un titlu executoriu ptr.o creanta de 2088 ron restanta la un credit de nevoi personale fara garantii ipotecare.am primit o somatie de la executor ca daca in ... (vezi toată discuția)
Prescriptie extinctiva babau babau Procedura de executare silita a inceput in anul 2005 luna octombrie, prin comunicarea titlului executoriu si a somatiei de plata,in luna urmatoare inceperii ... (vezi toată discuția)
Mai trebuie instintare bryan bryan La executarea silita ,mai trebuie instintat debitorul? am trimis somatia +titlu executoriu confrm codului fiscal. art.9alin2lit d si art.145 , atr.141 eu ... (vezi toată discuția)