avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bilant 2012
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bilant 2012

Ce se depune la bilant, este primul an in care depun,Va rog ma poate ajuta cineva?
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 15:36, 29 Mai 2013
Formatul electronic al situaţiilor financiare anuale la 31 decembrie 2012 şi al situaţiilor financiare anuale simplificate la 31 decembrie 2012, generat prin programele de asistenţă, constă într-un fişier PDF având ataşat un fişier xml (care conţine formularele cod 10, cod 20, cod 30 şi cod 40), la care trebuie ataşat şi un fişier cu extensia zip. Fişierul cu extensia zip va conţine documentele cerute de lege (de exemplu: note explicative la situaţiile financiare anuale, situaţia modificărilor capitalului propriu şi situaţia fluxurilor de numerar, după caz; raportul administratorilor; raportul de audit sau raportul comisiei de cenzori, după caz; propunerea de distribuire a profitului sau de acoperire a pierderii contabile; declaraţia scrisă a persoanelor prevăzute la art. 10 alin. (1) din legea contabilităţii, prin care îşi asumă răspunderea pentru întocmirea situaţiilor financiare anuale) scanate alb-negru, lizibil, şi cu o rezoluţie care să permită încadrarea în limita a 10 MB a fişierului PDF la care este ataşat fişierul zip - actualizat în data de 11.04.2013
note explicative la situaţiile financiare anuale, situaţia modificărilor capitalului propriu şi situaţia fluxurilor de numerar, după caz; raportul administratorilor; raportul de audit sau raportul comisiei de cenzori, după caz; propunerea de distribuire a profitului sau de acoperire a pierderii contabile;

Unde le gasesc?
Gasiti in acest topic :
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant 31.12.2011 Bibike Bibike Buna ziua tuturor! As dori sa aflu care sunt anexele la bilant pentru: -forma prescurtata -forma simplificata Am intocmit bilantul in forma prescurtata ... (vezi toată discuția)
Depunere bilant on-line claudiaP claudiaP Buna dimineata, Spuneti-mi va rog pentru depunerea bilantului on -line anexele mele sunt intocmite in word. Acestea trebuiesc semnate de catre administrator ... (vezi toată discuția)
Bilant contabil an 2012 ilmir1 ilmir1 Va rog daca poate cineva sa ma lamureasca cu ce documente trebuie sa scanez si sa atasez bilantului. Daca se poate sa imi spuneti cit mai explicit caci din ... (vezi toată discuția)