avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Studiile postliceale
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Studiile postliceale

pentru a urma o scoala postliceala de ce acte sunt nevoie? te poti inscrie chiar dak faci in paralel o facultate de stat la zi? scolile postliceale ce fel de invatamant sunt?
Cel mai recent răspuns: Gabi0190 , utilizator 23:36, 29 Mai 2013
Aveti nevoie de diploma de bacalaureat, cu siguranta.Puteti urma cursurile unei facultati de stat la zi si ale unei post-liceale in paralel, daca va tine.:) Asa cum le spune si numele sunt scoli post-liceale.Adica o forma de invatamant care poate fi urmata dupa terminarea liceului.Nu se incadreaza la studii superioare, daca asta era intrebarea.:)
multumesc de rasp

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functie fara studii medii mnd mnd Buna dimineata, Daca un angajat are liceul terminat, dar fara examenul de bacalaureat, acesta poate fi trecut in postul de responsabil arhivar? Multumesc! (vezi toată discuția)
Studii medii? angizah angizah Va rog frumos dati-mi o solutie. Am o persoana care a absolvit 4 ani de liceu dar nu are diploma de bacalaureat .Are un certificat de absolvire a liceului ... (vezi toată discuția)
Plata pensie alimentara andreipop_2013 andreipop_2013 Buna ziua. am citit la un articol prezentat la dvs pe forrum,,ca exista exceptii in ceea ce priveste plata pensiei alimentare. Fata a in curand are 19 ani ... (vezi toată discuția)