buna ziua,de curand am venit in tara ptr ca sotia mea a intentat actiune de divort ea plecand totodata si din tara,divort specificand ca a avut viata grea cu mine,nimic adevarat,am venit acasa si in apartamentul in care am locuit impreuna am gasit un telefon in care erau uitate niste mesaje de dragoste ce si le trimitea cu un alt barbat,in mesaje vorbinduse si despre mine,mentionez ca in momentul cand I leam adus la cunostinta lea recunoscut,spunandumi ca vb cu acest barbat de anul trecut decembrie eu fiind in olanda,in martie venind in concediu pe 9 si plecand inapoi pe 9 aprilie. am mai gasit contracte la provident mai vechi pe numele meu cu semnatura ei acest lucru putand fi dovedit dupa alte contracte dp numele ei,la data semnarii contractelor pe numele meu eu aflanduma in olanda lucrul acesta putand fi dovedit cu actele necesare,mentionez ca nu stiu cum a fost posibil sa faca contracte pe numele ei ea neavand un loc de munca legal si nici macar illegal(la negru) singura sursa de bani fiind banii trimisi de mine. ce pot face si ce consecinte sunt la aceste lucruri. mentionez ca nu am lasat nici o procura cu dreptul ei de semnatura in locul meu. va multumesc ,ciobotaru i.
Da, risca inchisoare sau amenda ( penala ).
Cred ca e mai bine sa uitati de plangeri penale si sa fiti de acord cu divortul. N-are sens sa va pierdeti timpul in procese.
Sau, ii puteti face plangere penala pt fals, puteti sa depuneti cerere reconventionala la divort si sa cereti desfacerea casatoriei din culpa ei exclusiva si sa cereti si despagubiri.. cum preferati.
Domnule, linistiti-va, digerati informatiile, vorbiti cu sotia, cu un prieten, cu un psiholog, sfatuiti-va, decideti ce veti afce cu iata dv.
Abia apoi va trebuie sfaturi legale, eventual. Asta e ordinea fireasca pentru a nu regreta o decizie.
Succes!