avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Evaziune? Ce cheltuieli voi primi dacã voi câºtiga?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Evaziune? Ce cheltuieli voi primi dacã voi câºtiga?

Buna seara!
Am avut un proces anul trecut si avocata mi-a cerut 1000 RON. Eu i-am trimis prin banca 250 EURO ( 1150 ron) . Acum la recurs am un avocat si m-am uitat in dosar si am vazut ca avocata a bagat la dosar o chitanta de onorariu de 700 RON.
Daca voi avea castig in acest proces , ce suma voi primii de la partea adversa?
700 ron sau 1150 ron?
Va multumesc, anticipat!
Veti primi suma din chitante dar este posibil ca avocata sa fi achitat si taxa de timbru din acei bani.
Mai costa si transportul niste bani.
Trebuie sa vorbiti cu ea ca sa va lamuriti ce s-a intamplat.
Cheltuielile le suporta clientul si nu avocatul.
Poate ca a facut si xerox dupa dosar...
Daca exista chitanta pentru suma de 700 lei, atat o sa primiti dumneavoastra.
Daca facea xerox dupa dosar trebuia sa puna chitanta ca a platit xerox-ul.
Am vb cu ea si mi-a spus ca daca voi castiga sa merg la ea la cabinet cu partile adverse sa le spuna ca eu am platit-o cu 250 euro iar ei trebuie sa-mi plateasca aceasta suma.:D
Si a mai spus ca este inregistrata in contabilitate cu aceasta suma de 250e.:P
Pe mine ce ma intereseaza cu ce suma este inregistrata in contabilitate ?
Trebuia sa puna la dosar chitanta echiv. a 250 euro.
Astea sunt ceoace de-ale ei.;)
D-le avocat la ce transport va referiti?
Ca a platit taxa de timbru?
Trebuia sa taie chitanta si ptr. transport.;)
Este sau nu evaziune?:-/
Cu respect.
Pentru banii pe care i-ati achita trebuia sa vi se inmaneze dumneavoastra chitanta .
Si in cazul de fata cu cat se pedepseste evaziunea?
Sauuu sa inteleg ca daca este avocata nu va fi pedepsita?
Este posibil.:O

Alte discuții în legătură

Contract de prestatii nerespectat ion minca ion minca Am incheiat cu o firma un contract de prestare servicii (elaborare documentatie pentru o autorizatie de constructie) in valoare totala de 1150 euro. Am platit ... (vezi toată discuția)
Contract prestare servicii nerespectat ion minca ion minca Am incheiat cu o firma un contract de prestare servicii (elaborare documentatie pentru o autorizatie de constructie) in valoare totala de 1150 euro. Am platit ... (vezi toată discuția)
Declaratie falsa - fisc alexoiu alexoiu As dori daca ma puteti ajuta in urmatoarul caz: - am inchiriat un apartament in iarna anului trecut - contractul de inchiriere a aparut din partea ... (vezi toată discuția)