avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzat pe nedrept de proxenetism
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzat pe nedrept de proxenetism

buna seara prietenul meu este retinut in frantasi acuzat pt ca a oferit protectie unor domnisoare care se prostituau,mentionez faptul ca domnisoarele faceau asta de bunavoie el . exista poze cu el cand le duce la ''servici'' si o convorbire in care el ii spune sa mai stea la munca.domnisoarele au fost la proces pentru a declara ca faceau de bunavoie acest lucru,iar procurorul nici macar nu a luat in considerare acest lucru ba mai mult nu au fost lasate sa vorbeasca nici ele nici acuzatul.spunandule uite aici pozele .ce este de facut in cazul in care t i s au incalcat aceste drepturi?unde trebuie sa merg?
si care ar fi acele conditii?
Conditiile pentru CEDO: www.avocatnet.ro/content/art...

Oricum, pana cand CEDO va decide problema, el poate sa-si fi ispasit deja pedeapsa cu inchisoarea.
Ultima modificare: Duminică, 14 Iulie 2013
tgeorgescu, utilizator
Pot sa intreb si d c? C treaba am eu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedeapsa pentru clientii prostituatelor ? XmasterX XmasterX Exista la noi vreo lege cu privire la clientii prostituatelor ? Daca esti prins asupra faptului, ce poti sa patesti, conform legii ? Apropo, care e legea ... (vezi toată discuția)
Infractiunea de trafic de persoane prin metoda lover boy CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Buna seara, Ma intereseaza daca are cineva practica judiciara cu privire la infractiunea de trafic de persoane prin asa zisa metoda lover boy. Eu nu am ... (vezi toată discuția)
Prostitutie ContSters225046 ContSters225046 in martie vara mea a plecat in strainatate cu iubitul ei acolo a ajuns sa se prostitueze cu acordul lui nefiind fortata a facut de buna voie,apoi au fost ... (vezi toată discuția)