avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dragostea trece prin stomac
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dragostea trece prin stomac

:frantic:Am vändut ap.primit de la pärintii mei si bani i am investit än casa sotului meu pe care a mostenito de la pärintii lui.Din bani dupä ap.i am despägubit pe fratii sotului meu si än renovarea casei.Sänt trecutä pe actul de proprietate a casei.Ce parte mi se cuvine dacä mä despart de sot?
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 09:39, 30 Mai 2013
Ati cumparat partea din casa apartinand fratilor sotului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea banilor investiti in casa parinteasca florentinamaxin florentinamaxin buna ziua. am o f mare rugaminte la cei ce-mi pot raspunde la urmatoarea intrebare: sunt casatorita si locuiesc impreuna cu sotul in casa parintilor lui. ... (vezi toată discuția)
Promisa mostenire oltitat oltitat bunä, am si eu o intrebare? parintii mei mi-au promis cä tot ce au ei i-mi revine mie eu sä am grija lor, eu i-am cumpärat fratelui meu o masinä in anul ... (vezi toată discuția)
Dreptul la mostenire dupa decesul tatalui, aflandu-ma in conflict cu mama mirciu mirciu BUNA ZIUA.Suntem 3 frati (un baiat si daua fete),dupa decesul tatalui am vandut o bucata de teren banii impartindu-se intre surori,am facut succesiunea dupa ... (vezi toată discuția)