avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Proces Diploma Spiru Haret
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Proces Diploma Spiru Haret

Buna ziua,

Va rog mult sa ma ajutati cu o informatie: am deschis proces impotriva Spiru Haret pt eliberarea diplomei de licenta si am primit o instiintare conform careia trebuie sa depun anumite acte si urmatoarele informatii: codul fiscal si numarul de inregistrare in Reg Comertului pt parata (Spiru Haret) si chemat in garantie (Ministerul Educatiei Nationale). De unde fac rost de aceste date?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 11:47, 30 Mai 2013
Pt parata Spiru Haret ar trebui sa aveti aceste date in contractele de studii incheiate, daca nu dati un telefon la aceasta institutie si solicitati datele.

Pt Minister ar trebui sa le gasiti pe site-ul institutiei.
Va multumesc pt raspuns. Pe site-ul ministerului nu am gasit nicio informatie, am sunat la ei, dar nu raspunde nimeni si aceeasi problema si la Spiru Haret unde intra tonul de fax... Daca nu trimit aceste informatii se va anula cererea de chemare in judecata?
CF si J-ul trebuie sa apara pe chitantele sau facturile eliberate de facultate, daca ati primit asa ceva.

CF (CUI) il gasiti aici [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Diploma licenta nico_87_adi nico_87_adi Ma confrunt cu urmatoarea situatie, am terminat facultatea Spiru haret, forma de invatamant ID in anul 2009, iar licenta am promovato in acelasi an. Am ... (vezi toată discuția)
Ce acte se depun pt.a da in judecata univ.spiru haret? MOCANU DOINA MOCANU DOINA [b]Buna ziua. Sunt una din miile de \"Licentiate\" ale Univ. Spiru Haret. Dupa 3 ani de studiu si.... \"cotizari\", am primit o DIPLOMA ONORIFICA. ;)Un ... (vezi toată discuția)