avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Factura catre partener extern
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Factura catre partener extern

Buna Ziua!

Ma intereseaza daca pot factura in lei catre un potential partener din Marea Britanie. As prefera sa-mi plateasca cu cardul, iar eu sa incasez direct lei.

Se poate?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: soficu cristina , utilizator 15:38, 30 Mai 2013
Nu va opreste nicio prevedere sa facturati in moneda nationala, daca si partenerul agreeaza ideea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incasare factura in lire popaica popaica Buna ziua, Sunt un PFA si am facturat in Marea Britanie pt servicii de consultanta IT , o factura in lire , comunicand inclusiv contul bancar in lire. De ce, ... (vezi toată discuția)
In ce moneda trebuie facuta plata externa ? cicidaniela cicidaniela buna ziua am de facut o factura externa fara tva (amandoi suntem platitori de TVA) (ptr.Cehia) 1. factura se face in lei sau euro ? 2.cehul plateste in ... (vezi toată discuția)
Compania de telefonie mobila-euro vs lei doar_el doar_el Buna ziua, As vrea daca se poate sa imi dati o lamurire ca sa inteleg fenomenul. Luam exemplu o companie de telefonie mobila (Subiectul e vechi probabil) ... (vezi toată discuția)