avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Incasare factura in lire
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Incasare factura in lire

Buna ziua, Sunt un PFA si am facturat in Marea Britanie pt servicii de consultanta IT , o factura in lire , comunicand inclusiv contul bancar in lire. De ce, de la banca am fost anuntat ca tranzactia s-a facut in lei?
Ultima modificare: Joi, 31 Mai 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 16:47, 9 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asta este legea in Romania si asta este moneda nationala.
Inseamna ca clientul a platit in lei.
Plata in lei ma avantajaja pe mine ca PFA ? Cum este mai avantajos facturarea in lei sau in lire?
Multumesc pentru raspuns , dar cum este mai avantajos : incasarea facturii sa fie facuta in lire sau in lei?
Depinde de activitatea dvs., daca aveti nevoie de lei sau de lire. La schimbul valutar se pierd niste bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont bancar pfa as_cj as_cj Buna ziua, Tocmai mi-am infiintat un PFA si as avea niste intrebari. 1. Este nevoie sa deschid un cont business prin care sa incasez veniturile ca si ... (vezi toată discuția)
Pfa in sistem real si facturare canada FilipB FilipB Buna ziua. Am infiintat un PFA si mi s-a ivit ocazia sa am un client din Canada. M-ar interesa cum se procedeaza cu facturarea. Am nevoie de ceva acte in ... (vezi toată discuția)
Facturare mada9luci mada9luci Buna dimineata Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Ca firma care vinde online, am anuntuti pe site-ul EBAYA, unde preturile afisate sunt in lire si se ... (vezi toată discuția)