avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... schimbare destinatie demisol prin hotarare ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

schimbare destinatie demisol prin hotarare judecatoreasca

Buna ziua.
As dori sa stiu ce pasi ulteriori se fac pentru inscrierea in cartea funciara, dupa ce se obtine schimbarea destinatiei unui demisol din spatiu tehnic in locuinta, in urma unei sentinte judecatoresti. Constructorul de la care am cumparat un apartament a primit aceasta sentinta de schimbare de destinatie inca din octombrie 2012, dar nici pana acum nu ne-a chemat sa incheiem contractul autentic de vz-cump.

De asemenea va rog sa imi spuneti, penalitatile datorate de constructor, in cazul in care se obtin, in urma sentintei judecatoresti, se platesc din ziua incheierii antecontractului de vz-cump sau din ziua depunerii dosarului de chemare in judecata?

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva incheiere carte funciara ContSters200727 ContSters200727 Buna ziua. In anul 2009 am incheiat un antecontract de vanzare-cumparare pentru un apartament situat la demisol. De atunci si pana acum, constructorul ... (vezi toată discuția)
Antecontract vz-cump apartament ContSters200727 ContSters200727 As dori sa supun discutiei urmatorul caz. In anul 2009 am incheiat cu un constructor un antecontract de vz-cump a unui apartament. Schita atasata ... (vezi toată discuția)
Certificare notariala ContSters200727 ContSters200727 Buna ziua! In anul 2009 am incheiat cu un constructor un antecontract de vz-cump a unui apartament, care la mom respectiv nu avea decat autorizatie de spatiu ... (vezi toată discuția)