avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... plangere impotriva incheiere carte funciara
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

plangere impotriva incheiere carte funciara

Buna ziua.

In anul 2009 am incheiat un antecontract de vanzare-cumparare pentru un apartament situat la demisol.

De atunci si pana acum, constructorul nu a reusit sa obtina cartea funciara pentru apartament, ci doar pentru spatiu tehnic. Noi am deschis proces pentru reziliere contract in octombrie 2011, dar constructorul se lupta, pe de alta parte, in continuare, sa obtina carte funciara pentru apartament.

Rugamintea mea este sa imi spuneti cum se traduce juridic sentinta "admite plangerea" in cadrul procesului pe care l-a deschis constructorul cu tema
"plângere împotriva încheierii de carte funciară (Art.52 alin.2 Legea nr.7/1996)"? Inseamna ca a reusit sa obtina schimbarea destinatiei din spatiu tehnic in apartament?

Va multumesc si astept cu interes raspunsul d-voastra.

Cu stima.
Cel mai recent răspuns: ContSters200727 , utilizator 09:24, 1 Noiembrie 2012
Daca obiectul actiunii a fost schimbare destinatie spatiu,in baza hotararii instantei,rezulta ca actiunea a fost admisa
Multumesc mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract vz-cump apartament ContSters200727 ContSters200727 As dori sa supun discutiei urmatorul caz. In anul 2009 am incheiat cu un constructor un antecontract de vz-cump a unui apartament. Schita atasata ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie demisol prin hotarare judecatoreasca ContSters200727 ContSters200727 Buna ziua. As dori sa stiu [b]ce pasi ulteriori se fac pentru inscrierea in cartea funciara[/b], [b]dupa ce se obtine schimbarea destinatiei unui demisol din ... (vezi toată discuția)
Locuinta la demisol ContSters200727 ContSters200727 Buna ziua! Am incheiat cu un constructor pers juridica un antecontract de vz-cump pentru un apartament situat la demisolul unui bloc de locuinte si sapt asta ... (vezi toată discuția)