In luna martie pe autostrada M1 langa Gyor , am fost lovit din spate de o masina inmatriculata in Bulgaria , a ajuns politia a luat datele si mi-a facut poze la masina care era in sant ( cu spatele terminat ) . Am scapat fara rani grave , am deschis dosar de dauna in Romania la firma corespondenta , si dupa 2 luni si ceva mi-a venit raspuns ,ca in ``izagolas`` ( o adeverinta de la politie ) nu se specifica vinovatul si asiguratorul bulgar refuza plata daunelor.Dupa ce am tradus si eu acea adeverinta am vazut ca e anexa la un dosar cred , cum se poate obtine de la politia din Ungaria procesul verbal in care specifica cine e vinovat si pozele de la locul accidentului ? Va multumesc !!
Intocmiti o adresa (de preferat in limba maghiara sau in engleza - mergeti la un traducator autorizat) catre sectia de politie din Ungaria, care a venit la locul accidentului si care a intocmit/ semnat adeverinta de care amintiti. Solicitati PV de constatare la fata locului, fotografiile si PV de contraventie.