avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Cum se pot obtine procesul verbal in cazul unui ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Cum se pot obtine procesul verbal in cazul unui accident in Ungaria ?

In luna martie pe autostrada M1 langa Gyor , am fost lovit din spate de o masina inmatriculata in Bulgaria , a ajuns politia a luat datele si mi-a facut poze la masina care era in sant ( cu spatele terminat ) . Am scapat fara rani grave , am deschis dosar de dauna in Romania la firma corespondenta , si dupa 2 luni si ceva mi-a venit raspuns ,ca in ``izagolas`` ( o adeverinta de la politie ) nu se specifica vinovatul si asiguratorul bulgar refuza plata daunelor.Dupa ce am tradus si eu acea adeverinta am vazut ca e anexa la un dosar cred , cum se poate obtine de la politia din Ungaria procesul verbal in care specifica cine e vinovat si pozele de la locul accidentului ? Va multumesc !!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:07, 30 Mai 2013
Intocmiti o adresa (de preferat in limba maghiara sau in engleza - mergeti la un traducator autorizat) catre sectia de politie din Ungaria, care a venit la locul accidentului si care a intocmit/ semnat adeverinta de care amintiti. Solicitati PV de constatare la fata locului, fotografiile si PV de contraventie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire cand esti implicat intr-un eveniment rutier in alta tara anays18 anays18 M-ar interesa sa stiu care este procedura de recuperare a daunei in cazul unui accident de masina, care s-a petrecut in Ungaria,si pentru care nu am fost ... (vezi toată discuția)
Probleme despagubire dauna accident (carte verde) Ro_Ger Ro_Ger In urma unui accident rutier ,in iunie 2010,in Ungaria, am avarii grave la autoturism,o remorca usoara si doua motociclete ce erau transportate pe remorca ... (vezi toată discuția)
Accident auto slovacia Tberius Tberius Buna seara, Deranjez si eu cu o intrebare , mai exact am nevoie de niste lamuriri. Acum aproximativ o luna am avut un accident in Slovacia eu fiind la ... (vezi toată discuția)