avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Inchidere pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Inchidere pfa

buna ziua
in 2006 am deschis un pfa, dar din 2009 nu am mai avut nici o activitate, de la registrul comertului a fost radiata, care este procedura sa o pot inchide si de la fisc.
mentionez ca din 2009 nu am mai depus nici o declaratie, iar anul acesta mi-a venit instintare ca am de platit din 2009 o gramada de bani, ca si cum as fi depus declaratii in fiecare semestru.
ceea ce nu inteleg este ca daca nu am depus nimic din 2009, si cei de la registru au radiat pfa-ul, de ce mai apare la fisc
multumesc mult
Cel mai recent răspuns: aura_1 , utilizator 19:09, 2 Iunie 2013
buna ziua
poate cineva sa raspunda?
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere pfa - procedura aura_1 aura_1 buna ziua in 2006 am deschis un pfa, dar din 2009 nu am mai avut nici o activitate, de la registrul comertului a fost radiata in 2010, care este procedura sa ... (vezi toată discuția)
Urgent am nevoie de lamuriri pentru mai multe probleme legate de pfa allyssa93 allyssa93 Buna seara, Sunt PFA din anul 2006, nu am mai avut nici o activitate pe PFA de la inceputul anului 2009.Putinele facturi care le-am avut mereu pe Pfa au ... (vezi toată discuția)
Pot avea si pfa si intreprindere individuala ? ghinetgeorge ghinetgeorge Am dechis in 2007 la Registrul Comertului Bacau un PFA pe care nu am avut nici o activitate, nici o declaratie de venit anuala, absolut nimic. In 2009 am ... (vezi toată discuția)