avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Mai multe precizari depuse in zile diferite pt aceeasi ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Mai multe precizari depuse in zile diferite pt aceeasi zi de infatisare?

Buna seara lume!
Dupa actiunea introductiva au urmat vreo doua precizari de actiune iar la ultima infatisare judecatorul dispune refacerea situatiei financiare nefiind prea explicita dandu -ne termen la 4 iunie.
M-am conformat si in data de 24 mai am depus situatia financiara astfel cum a dispus judecatorul la registratura judecatoriei.
Insa azi am cerut la arhiva dosarul pt studiu, acest dosar l-am preluat de la un coleg de/al meu, si constat ca lispsesc anumite facturi spre suprinderea mea.
Vreau sa va intreb.
1.se mai pot depune aceste facturi din moment ce am depus deja pt termenul de 4 iunie situatia despre care am vorbit?
2. daca as depune maine aceste facturi nu as vrea sa le comunice pt ca parata are cunostinta de pretentiile noastre, aceste facturi fiind cuprinse in calculele financiare comunicate, iar pe de alta parte ele sunt insusite de parata prin semnatura si stampila, doar dintr/o eroare nu se afla la dosarul cauzei....sa le depun intr-un exemplar ca sa nu le comunice?
3. sau mai bine sa le inman in ziua infatisarii, depunand pt acest termen dupa cum am zis acte.
multumesc:(
Cel mai recent răspuns: gillu , utilizator 19:54, 31 Mai 2013
Puteti sa mai depuneti un rand de documente, daca ati constatat ca lipsesc din cele depuse anterior.
Daca le depuneti intr-un singur exemplar, sa le depuneti cu cel putin 5 zile inainte de termen, pentru ca partea sa aibe posibilitatea sa le vada la arhiva,altfel instanta ori va obliga sa mai depuneti un exemplar, ori va da un termen pentru observare.
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cate exemplare se depune la raspuns la intampinare? danaa1 danaa1 Partea vatamata a introdus o actiune in judecata. depunand un exemplar pentru parat si unul pentru instanta. Instanta a transmis paratului exemplarul de ... (vezi toată discuția)
Citarea paratilor fara comunicarea actiunii depuse de reclamant viktorV viktorV Buna ziua! De cateva zile, aud ca este posibil sa se faca - in termenii legalitatii - citarea paratilor, in judecata de fond a cauzei, fara comunicarea ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala ANDREI ANCA ANDREI ANCA buna ziua,am facut o contestatie la un pv ,am primit citatie iar pe aceasta citatie scrie,,a depune un exemplar plingere,si inscrisuri pentru comunicare sub ... (vezi toată discuția)