avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune apartament ICRAL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune apartament ICRAL

Buna ziua
Poate am mai fost deschis subiectul dar nu am gasit eu imi cer scuze
Intrebarea mea ar fi urmatoarea - care sunt criterile de atribuire ca titular unui astfel de apartament daca titularul a decedat iar cei inscrisi in contract nu cad la intelegere care dintre ei sa preia acest titlu . In contract sunt 6 persoane in total(titularull + inca 5 dintre care si un minor)am ramas eu cu familia mea am reprezenta 3 (sot- sotie + minor) si mai raman inca 2 surori care sunt inscrise in contract
Multumesc pt intelegere
Cel mai recent răspuns: c0stel , utilizator 09:11, 26 Iulie 2013

Buna ziua
chiar nu poate da nimeni niciun raspuns la aceasta intrebare ? - Care sunt criterile de atribuire ca titular unui astfel de apartament daca titularul a decedat iar cei inscrisi in contract nu cad la intelegere care dintre ei sa preia acest titlu .
Multumesc pt intelegere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuinta cu chirie anl si rata la credit cui revin la divort? Maria_Enache Maria_Enache Buna ziua. La multi ani si la cat multe procese castigate in noul an! Sunt in divort cu sotul meu, am cerut incredintarea celor 2 minori, pensie ... (vezi toată discuția)
Revendicare apartament anl pe baza preluarii custodiei copilului de la fosta sotie(ar fi posibil?) sariansari sariansari Buna ziua! In timpul casatoriei am primit cu chirie la stat (primarie) un apartament ANL eu fiind titular de contract. In urma divortului, acum 4 ani, ... (vezi toată discuția)
Succesiune roxydoris roxydoris in urma cu cativa ani mama mea a decedat. eu sunt copil dintr-o prima casatorie, soldata cu divort, ulterior divortului mama achizitionand un apartament. dupa ... (vezi toată discuția)