avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... restituire taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

restituire taxa auto

buna seara. am si eu o problema va rog sa ma ajutati dar mai intai sa va spun cum stau lucrurile. cumnatul meu a adus o masina din afara pentru tatal meu in luna noiembrie. din diverse motive masina a fost inscrisa abia pe 17 februarie 2009 iar la 2 zile s.a dat vestita ordonanta a guvernului (bine.nteles ca taxa a fost platita pe 17 februarie vreo 27 de milioane).as vrea sa stiu care sunt pana la urma criteriile pentru ca banii sa fie restituiti adica cine anume se incadreaza pentru restituirea banilor?la administratia financiara i s.a spus tatalui meu ca nu se incadreaza pentru restituire pe motiv ca persoana care a dus masina nu este acceasi persoana pe numele careia a fost inscrisa masina. eu sincer nu mai inteleg nimic.....pana la urma care e adevarul?vreau doar sa stiu daca se incadreaza sau nu pentru restituirea banilor sau ce anume e de facut in acest caz.va multumesc!
Cel mai recent răspuns: bogda21 , utilizator 10:48, 7 Martie 2009
persoana care a platit taxa face cerere de restituirea catre administratia fin. de care apartine.
va multumesc pentru raspuns. asta am inteles dar de ce acea persoana de la adim. fin. i.a spus tatalui meu ca nu se incadreaza deoarece persoana care a dus masina nu este acceasi persoana pe numele careia a fost inscrisa masina. sa fi fost un motiv de intimidare ca sa mai scape de un dosar de restituire sau ce?va multumesc
va rog sa.mi ma spuneti pe langa acea cerere de restituire si ce acte mai sunt necesare.va multmunesc
bogda21 a scris:

va multumesc pentru raspuns. asta am inteles dar de ce acea persoana de la adim. fin. i.a spus tatalui meu ca nu se incadreaza deoarece persoana care a dus masina nu este acceasi persoana pe numele careia a fost inscrisa masina. sa fi fost un motiv de intimidare ca sa mai scape de un dosar de restituire sau ce?va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe cine reclama? vânzător sau service? mihaidavid mihaidavid Buna seara! Acum un an am cumpărat de la o firma renumita, să.i zicem E o mașină de spălat vase și una de rufe. De la început au avut probleme respectiv ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto crysstyle crysstyle Ce sanse am de castig pt a-mi recupera banii platiti pt taxa auto la o masina inscrisa in iunie 2010 , si ca t ma costa cheltuielile de judecata? (vezi toată discuția)
Cat timp pot circula cu masina inmatriculata pe numele fostului proprietar? AnaDemeny AnaDemeny Am cumparat o masina inmatriculata in Romania in 2006, apoi in 2010. La momentul respectiv, nu s-au platit decat accize vamale si acum trebuie sa platesc taxa ... (vezi toată discuția)