avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... facultati neacreditate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

facultati neacreditate

Buna seara,
Am absolvit o facultate care avea numai autorizatie de functionare,si intr-un final nu a primit acreditarea.As dori sa stiu ce se intampla cu acei absolventi, adica cu mine? Se pot echivala intr-un fel acei ani? sau am pierdut si timp si bani?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: V Ioana-Iulica , Consilier juridic 14:39, 12 Martie 2009
Ati absolvit facultatea, dar ce ati facut cu licenta? Ati sustinut-o? Pentru ca absolventii facultatilor neacreditate, dar autorizate aveau posibilitatea sa sustina examenul de licenta la o facultate acreditata.
Nu am sustinut examen de licenta. Intrebarea e pot sustine acum licenta? Sau e prea tarziu?
Eu am absolvit acea facultate in anul 2001. Pe atunci de-abia aparusera aceste facultati. Si nu se stia exact ce-i cu ele.Acum ma gandesc daca pot da licenta la stat. Lucrez intr-un domeniu care se potriveste perfect cu specializarea acelei facultati si m-ar ajuta enorm de mult
Licenta o puteti sustine oricand, important este sa alegeti o facultate acreditata, sa faceti dovada celor 4-5 ani de facultate terminati, cu foaia matricola etc.
Va doresc succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate adeverinta de studii zama cristian zama cristian Care este termenul in care expira valabilitatea unei adeverinte de studii, conf.legii invatamantului? In fapt, o persoana care a absolvit in iulie 2009 o ... (vezi toată discuția)
Terminat facultate management in 2001 nelicentiat, in 2014 am aflat ca sunt exmatriculat mariana37 mariana37 Am fost la facultate in 2014 sa-mi iau o adeverinta si o foaie matricola si am aflat ca sunt exmatriculat. Mi s-a spus ca s-a trecut la sistemul Bologna si ... (vezi toată discuția)
Absolvent facultate Alexandra MC Alexandra MC Dacă am absolvit o facultate particulara (cursuri la zi) și nu am susținut examenul de licența, se considera ca am studii superioare? (vezi toată discuția)