avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Absolvent facultate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Absolvent facultate

Dacă am absolvit o facultate particulara (cursuri la zi) și nu am susținut examenul de licența, se considera ca am studii superioare?
Ultima modificare: Miercuri, 23 Octombrie 2019
Alexandra MC, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:16, 23 Octombrie 2019
Din cate stiu... nu.
Cel mult acea facultate va poate da o foaie matricola cu toate cursurile urmate, notele cu care ai trecut examenele la ele si numarul de credite alocat fiecarei materii pentru echivalarea materiilor respective la o afta facultate ce are acelasi profil de studii de licenta.
Se poate considera ca ati absolvit o facultate fara diploma de licenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu facultatea Julia24 Julia24 Buna ziua. M-am inmatriculat anul trecut in oct. 2009 in ultimul an pentru a-mi finaliza studiile. Eu am studiat in per. 2003 - 2007, studii superioare de ... (vezi toată discuția)
Diploma licenta alina_alina_alina alina_alina_alina Buna ziua, In anul 2004 am terminat cursurile unei facultati din cadrul ASE Bucuresti fara sa sustin examenul de licenta la aceasta facultate. In anul ... (vezi toată discuția)
Absolvent studii superioare fara licenta Gaby A Gaby A Buna seara! Am o rugaminte. Poate cineva sa-mi raspunda la urmatoarea intrebare? Un absolvent de studii superioare, care nu a obtinut diploma de licenta, ... (vezi toată discuția)