avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

Buna ziua!
SUNT UNUL DINTRE USERII CU MULTE PROBLEME SI ,EVIDENT, INTREBARI.
Ma confrunt momentan cu o alta problema in privinta acordarii indemnizatiei de crestere a copilului. Am realizat venituri impozabile printr-un contract de colaborare in anii 2012 si 2013. Indemnizatia ar trebui sa mi se calculeze luand in consideratie veniturile din martie 2012-febr 2013, dar cei de la primarie refuza sa imi ia in calcul lunile din 2013 deoarece venitul nu este declarat la Finante. Mentionez ca angajatorul mi-a eliberat adeverinta cu veniturile realizate in 2013, dar declaratia la Finante nu o poate face pana in 2014. Am incercat sa fac eu declaratia, dar, conform legii, nu se poate pana in 2014. Ce as putea face ca PRIMARIA sa imi ia in calcul si cele doua luni din 2013?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:48, 31 Mai 2013
1. Puneti intrebarea (pe e-mail) la Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala (AJPIS), cea care aproba si plateste indemnizatia pentru concediu crestere copil (CCC).

2. Spuneti, asa cum ati spus si aici, ca v-ati adresat Primariei si ce raspuns ati primit.;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestere copil irinahan irinahan Buna ziua. Am o problema, va rog sa ma lamuriti (ajutati) referitor la indemnizatie de crestere copil. Am nascut in 31 mai si trebuie sa imi depun actele ... (vezi toată discuția)
Returnare indemnizatie crestere copil madalina_negrea33 madalina_negrea33 Buna ziua, In perioada noiembrie 2011 - august 2012 am beneficiat de indemnizatie crestere copil; eu sunt angajata la o banca si sunt si PFA (traducator); ... (vezi toată discuția)
Debit din veniturile suplimentare încasate în timpul indemnizaþiei pentru ccc, contestare decizie de debit acs1983 acs1983 Incepand din 24.08.2011 sunt in CCC. In urma cu cateva zile am fost chemat la Directia Judeteana de Asistenta Sociala si mi s-a spus ca figurez cu venituri ... (vezi toată discuția)