avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONCEDIERE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONCEDIERE

vreau un raspuns : angajatorul ameninta angajati ca ii da afara dar fara articol cu litera respactiva sa nu primesaca somaj pe motiv ca el nu mai poate face angajeri ulterioare , e adevarat ??nu mai poate face angajeri daca trimite personal in somaj?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:40, 31 Mai 2013
Nu exista nicio astfel de interdictie pentru angajator reglementata in Codul Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul de functii in interiorul aceluiasi angajator. euangy euangy Buna ziua, sunt asistenta medicala si as dori sa-mi dati un raspuns corect juridic, in litera legii, fara drept de interpretare. Articolul 35 din codul muncii ... (vezi toată discuția)
Trimitere in somaj angajata ina 64 ina 64 Buna ziua , din luna ianuarie vreau sa inchid activitatea la punctul de lucru pe care il am iar pe vanzatoare sa o trimit in somaj.Daca eu gasesc dupa doua ... (vezi toată discuția)
Somaj andreeazanfir andreeazanfir va rog frumos spuneti-mi si mie daca zic bine acum lucrez contabil undeva.sefii au anuntat ca vor sa ma dea afara sa imi caut un loc de munca,inca nu am ... (vezi toată discuția)