avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot da de niste rude?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot da de niste rude?

Incerc sa gasesc niste acte ale unor rude nascute in strainatate, darvstabilite in Romania.
Stiu ca au locuit pe str. Brezoianu, in anul 1938.am fost la taxe si impozite sa vad daca au platit impozit la adresa aceasta, dar m-au respins pe motiv ca nu am certificat de mostenitor.acest certificat se scoiate de la notar. Notarul mi-a spus ca sa vin cu acte de stare civila si alte acte de proprietate. Eu nu incerc sa iau vreun bun imobil, vreau doar sa imi gasesc eventualele rude. Stiu doar ca bunica materna a fost pentru deportare, ea era ruda cu aceste neamuri.

Daca ma puteti sfatui cum sa procedez, v-as multumi anticipat.

Cel mai recent răspuns: Avocat Sebastian Murariu , Avocat 01:26, 1 Iunie 2013
Buna seara,

La evidenta persoanelor ati incercat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Istoric de rol al unui imobil. ceu4 ceu4 Buna ziua. Avem o casa de la strabunicul, luata de stat la nationalizare. Strabunicul matern si bunica materna au decedat. Nu exista acte . Stiu doar adresa ... (vezi toată discuția)
Obtinere certificat nastere gabryellady gabryellady Buna ziua.am si eu o problema.sper sa gasesc raspuns aici la dumneavoastra!!! Viitorul meu sot este nascut in Bucuresti in anul 1968 intr-o familie mixta ... (vezi toată discuția)
Punerea in aplicare a unui testament lucian1956 lucian1956 Buna seara, O persoana in varsta de 98 de ani a decedat. Persoana in cauza era singura, fara nici o ruda in viata. A lasat un testament cu locuinta pe care ... (vezi toată discuția)