avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Istoric de rol al unui imobil.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Istoric de rol al unui imobil.

Buna ziua.

Avem o casa de la strabunicul, luata de stat la nationalizare. Strabunicul matern si bunica materna au decedat. Nu exista acte . Stiu doar adresa casei. Dorim sa o revendicam-avem notificare facuta in termen legal.
ISTORICUL DE ROL il pot obtine fara sa am actele? doar pe baza unei cereri?
precizez ca nu am acte de deces ale starbunicului si bunicei. sunt nascuti in strainatate. Bunica a avut dosar de deportare. si a fost si refugiata intr-o perioada.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:54, 14 Mai 2013
Certificate de deces puteti obtine de la autoritatea responsabila ultimului domiciliu al strabunicului si bunicii dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire si revendicare taniaa taniaa buna ziua, ma aflu intr-o sitoatie foarte complexa si daca puteti sa ma ajutati ca cateva sfaturi: strabunica mea a murit dandu-i nastere bunicii mele, ea ... (vezi toată discuția)
As vrea sa aplic pentru cetatenia maghiara intrucat o strabunica ... wacm83 wacm83 As vrea sa aplic pentru cetatenia maghiara intrucat o strabunica a mea s-a nascut in Transilvania in 1911 si satisfac conditiile. Am intrebat la Ambasada ... (vezi toată discuția)
Cum procedez pentru obtinere certificat calitate mostenitor in instanta acpsov acpsov Buna ziua, imi trebuie un certificat de calitate de mostenitor dupa strabunicul decedat in 1943 si am dificultati in a gasi martori in viata care sa il fi ... (vezi toată discuția)