avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recalculare alcoolemie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recalculare alcoolemie

daca la recalculare valoarea alcolemiei a iesit sub 0,8 procurorul tine cont de aceasta , sau de valorile de la sange? dar daca se ajunge in instanta se tine cont de valorile de recalculare sau nu?
Cel mai recent răspuns: vesa_i , utilizator 12:52, 3 Iunie 2013
Poate tine cont, dar dupa ce va analiza dosarul in functie de tot materialul probator.
da multumesc . Mai am o intrebare ,daca acepta testul poligraf si nu iese bine,poate fi prezentat ca proba impotriva lui ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan liana vesa liana vesa buna seara , in urma cu 3 luni a avut loc un eveniment rutier fara victime , la etilotest valoarea a fost 0,62,la proba de sange 1,3 :1,2 sa cerut recalculare ... (vezi toată discuția)
Contestatie valoare alcoolemie ? ginacoseru ginacoseru ce se mai poate face daca o persoana s-a urcat bauta la volan iar la rezultatul analizelor i-a iesit alcoolemie 2. asta inseamna f mult adica putem spune ca ... (vezi toată discuția)
Termen de solutionare a dosarelor de retinere carnet pt conducere sub influenta alcolului. epoepo epoepo Buna. Exista un termen legal in care dosarele de urmarire penala pt conducere sub influenta alcolului(infractiune) trebuiesc instrumentate si sa ajunga in ... (vezi toată discuția)