avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vacanta la mare in timpul procesului de vizitare copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vacanta la mare in timpul procesului de vizitare copil

Buna ziua, daca doresc sa plec la mare o saptamana cu copilul meu dar fara sa stie mama lui la care el se afla ,cu care sunt in proces pentru stabilirea programului de vizitare,reusesc sa iau copilul foarte rar din cauza neintelegerii ei.Intrebarea mea este cand il iau la plimbare ,sa nu il mai aduc dupa 2 -3 ore acasa la ea,si sa plec direct la mare sau la munte.Ce se poate intampla?Mentionez ca inca nu avem o decizie judecatoreasca pentru stabilirea programului de vizitare.
dar ea nu a savarsit si nu savarseste o infractiune ca tine copilul departe de mine, mai bine de 9 luni de zile.tot ce imi doresc este ca minorul sa aiba petreaca timp cu mine cat si cu mama lui.asta e cand nu exista intelegere.

ea mi-a luat copilul si a plecat cu el din cauza unei discuti intre noi, nu mi-a mai dat voie sa imi vad copilul mult timp, ma duceam la ea si imi inchidea usa in nas, intrebam doar daca este copilul bine si imi raspundea da e bine si imi inchidea usa......acum reusesc sa il vad pentru ca vorbeste si il intreb daca vrea sa vina cu tati la plimbare si imi spune da, de multe ori ea mi-la smucit din mana si il tragea la ea si atunci copilul incepea sa planga si ii spunea " lasa-ma mami" ea nu se gandeste nici la iubirea mea de tata , dar nici la sufletelul copilului, ca are nevoie si de mine.
Ultima modificare: Duminică, 2 Iunie 2013
gi-jane2, moderator
ordonanta presedentiala se poate judeca si la un termen , daca convingeti instanta ca refuzul mamei este nejustificat.
l_paun a scris:

dar ea nu a savarsit si nu savarseste o infractiune ca tine copilul departe de mine

Reaua ei credinta nu anuleaza reaua dvs credinta.
Macar unul dintre dvs doi ar trebui sa se gandesca si la ce simte copilul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu un copil minor sorin77 sorin77 buna seara as avea o intrebare,cum sunt in divort cu sotia si avem o fetita de 4 ani,si procesul merge inainte pentru ca ea nu e de acord cu programul de ... (vezi toată discuția)
Prevederile articolului 293 alin.(2) din noul cod civil anamaria2813 anamaria2813 as dori sa aflu cat mai explicit ceea ce prevede acest articol deoarece am o custodie comuna data de pe data de 26 iunie 2014 care inca e discutabila avand ... (vezi toată discuția)
Program de vizitare a minorului de catre tata inainte de procesul de divort danutzu00120 danutzu00120 De curand sotul (in acte) femeii cu care convietuesc a cerut in insanta printr-un proces rapid sa i se acorde un program de vizitare a copilului de 6 ani ... (vezi toată discuția)