avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Pasuire rate credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Pasuire rate credit

Din motive obiective am cerut bancii care mi-a acordat credit sa ma pasuiasca pentru urmatoarele 3 luni la plata ratelor creditului . Am fost sunat de catre consilierul meu din banca spunandu-mi ca nu banca nu are o norma pe care sa se bazeze ca sa aprobe aceasta pasuire.Aceasta discutie avut loc la mijlocul lunii februarie.Intrebarea este cum as putea sa obtin aceasta pasuire si daca este vreo lege care sa ma sprijine in acest sens.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Diana Persa , Avocat 08:51, 6 Martie 2009
Din pacate nu exista o lege care sa oblige banca sa va pasuiasca de plata ratelor. Trebuie sa mai insistati la banca, probabil ati dat peste un functionar nepregatit.
IN norma de administrare credite trebuie sa existe varianta de reesalonare a ratelor, de acordare a unei perioade de gratie din motive obiective cum sunt pierderea locului de munca.
Cereti o audienta la directorul sucursalei de unde ati luat creditul. Trimiteti solicitarea dvs. si la centrala bancii respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restanta la un credit ipotecar ContSters225225 ContSters225225 Buna ziua, Am contractat in 2008 un credit ipotecar pentru o garsoniera in capitala facut pe numele mamei mele eu cu sora mea fiind coplatitori la care din ... (vezi toată discuția)
Nici un drept in fata banci? adrian78 adrian78 am si eu un credit ipotecat si este tot mai greu cu plata ratei.Am fost la banca sa obtin si eu o perioada de gratie,dar m-am dus degeaba.Cei de la banca spun ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca alin198108 alin198108 Buna seara, Am un credit de nevoi personale in valoare de 12000 CHF, credit acordat de banca x doar cu buletinul, pana in septembrie 2012 am reușit să ... (vezi toată discuția)