avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Despre credite restante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Despre credite restante

:)BUNA ZIUA.Am avut un credit la o societate financiara nebancara( IFN) din 2005 pana in 2007.Am achitat tot creditul,iar pentru inchiderea contractului mi-au cerut sa platesc o alta suma,de 48,28 ron,de care nu am fost de acord si nu am platit-o pana anul acesta in martie, cand am mers sa fac un credit la o banca si am aflat ca sunt raportata la biroul de credit cu intarzieri de peste 180 de zile si contul dat la colectare.Banca la care am fost pentru credit mi-au cerut sa achit aceasta suma de la acest credit restant si sa cer inchiderea de cont,dupa care am si facut si mi-au acordat acest imprumut.Dupa o luna am incercat sa fac un alt credit la aceasta banca si nu am putut deoarece la biroul de credit eram raportata cu litera G,(adica contul este platit complet,dar a fost dat la colectare si transferat la societati de recuperare ),dupa ce eu am achitat aceasta suma restanta la ei.Ce se poate face in aceasta situatie ,ma poate sfatui cineva, va rog mult:
Ultima modificare: Vineri, 31 Mai 2013
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 20:31, 1 Iunie 2013
Informatiile negative din Biroul de credit si Centrala riscurilor bancare nu pot fi modificate decat de cei care le-au raportat si asta doar in anumite conditii. Fie asteptati sa treaca timpul (4 respectiv 7 ani) fie dati in judecata IFN-ul si ii obligati sa va scoatadin bazele de date ale celor doua institutii (asta in cazul in care dvs. aveti dreptate in privinta sumei respective)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante achitate, cum actualizez datele la biroul de credit? tusu tusu Buna ziua, am avut trei restante la banci, drept pentru care am fost inregistrat in Biroul de Credit. intre timp, le-am achitat, doua unor societati de ... (vezi toată discuția)
Am contractat un credit de nevoi personale de 90.000 ron si un ... baucucu baucucu Am contractat un credit de nevoi personale de 90.000 ron si un card de credit de 45.000 ron in 2016. Din 2017 nu am mai platit ratele iar in 2018 a fost dat ... (vezi toată discuția)
Banci ifn anittam anittam Buna ziua, Am o intrebare:Poate o banca ifn sau nebancara sa te introduca la biroul de credit fara acordul tau?Am facut un credit recent la un ifn la care ... (vezi toată discuția)