avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Banci IFN
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Banci IFN

Buna ziua,

Am o intrebare:Poate o banca ifn sau nebancara sa te introduca la biroul de credit fara acordul tau?Am facut un credit recent la un ifn la care am semnat un acord de introducere la biroul de credit.
Cel mai recent răspuns: Cristian Mazilu , Consultant credite si finantari 13:20, 9 Mai 2015
poate si fara acord... dar care e rostul intrebarii daca v-ati dat acordul ?
Atentie, avem doua aspecte diferite:

1. atunci cand mergeti la banca sau IFN sa faceti un credit, semnati un acord de consultare a bazei de date a Biroului de Credit - pentru a vedea detalii despre dvs

2. institutia respectiva, daca este participanta la Biroul de Credit, transmite automat catre ei atat informatiile pozitive cat si negative (adica, atat creditele contractate, cat si eventualele restante).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnscriere in biroul de credit dinubs dinubs Buna ziua! Recent am fost inscris in Biroul de Credit cu o restanta mai mare de 35 de zile(dar nu stiu ce restanta pentru ca am platit pe fiecare luna). ... (vezi toată discuția)
Birou de credit ElenaEne96 ElenaEne96 Buna seara , am si eu o intrebare .. am avu un imprumut la o institutie nebancara .. am avut intarziere la plaata ratelor si am fost bagata in birou de credit ... (vezi toată discuția)
Despre credite restante MYHAELARADU MYHAELARADU :)BUNA ZIUA.Am avut un credit la o societate financiara nebancara( IFN) din 2005 pana in 2007.Am achitat tot creditul,iar pentru inchiderea contractului mi-au ... (vezi toată discuția)