avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Restante achitate, cum actualizez datele la Biroul de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Restante achitate, cum actualizez datele la Biroul de Credit?

Buna ziua,
am avut trei restante la banci, drept pentru care am fost inregistrat in Biroul de Credit.
intre timp, le-am achitat, doua unor societati de recuperare, una direct la IFN care m-a creditat.
vreau ca Biroul de Credit sa ia act de achitarea tuturor restantelor, sa-mi actualizeze informatiile cu privire la mine, in asa fel incat sa curga termenul de 4 ani de "istoric negativ".
cele doua banci mi-au spus ca ele au inchis din 2011 si din 2013 creditele si ca nu mai au ce raporta la Biroul de Credite.
ce trebuie sa fac?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 16:19, 11 August 2014
Daca nu mai aveti restante nu va mai raporteaza nimeni. Dupa 4 ani raportarile care au existat se sterg. In concluzie trebuie sa asteptati sa treaca cei 4 ani de la ultima raportare pentru a nu mai figura in Biroul de Credit. Dar o sa figurati in Centrala Riscurilor de Credit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Biroul de credit cosmyn86 cosmyn86 Buna seara.Acum trei ani am fost raportat la Biroul de credit,in acest timp datoria a fost achitata in urma unei intelegeri cu firma de recuperare.Ma ... (vezi toată discuția)
Despre credite restante MYHAELARADU MYHAELARADU :)BUNA ZIUA.Am avut un credit la o societate financiara nebancara( IFN) din 2005 pana in 2007.Am achitat tot creditul,iar pentru inchiderea contractului mi-au ... (vezi toată discuția)
Stergere biroul de credit hora credit ifn lucap11 lucap11 Buna ziua, A reusit cineva sa stearga raportarile negative din Biroul de Credit de la Hora Credit IFN ? (vezi toată discuția)