Buna seara,
As dori o informatie legata de atribuirea sporului de vechime la implinirea a 20 ani de munca.Am fost informata ca din februarie 2013, am trecut la alt spor de vechime( 25%) deoarece am implinit 20 ani de munca.Pana aici e totul foarte clar, dar,,,eu sunt profesor si ca sa am 1 norma completa lucrez in 3 scoli., iar in una din scoli am si jumatate de norma ca informatician( din noiembrie 2007) -deci doar in acesta scoala am 1norma si jumatae --iar d-na secretara mi-a zis ca sporul de vechime de 25% trebuia sa mi-l dea din 2011, pentru ca la vechime se tine cont si de aceasta jumatate de norma.Am intrebat si la celelte scoli de corectitudinea informatiei si mi s-a zis ca nu e corect sa primesc sporul din 2011.Cum este corect? Va multumesc anticipat
Puteti avea si doua norme in acelasi timp .
Sporul de vechime se acorda o singura data. Altfel spus, daca o persoana are doua c.i.m. in acelasi timp intr-un an , vechimea in munca este de 1 an si nu de doi ani.
Prin urmare, la calculul vechimii in munca nu se cumuleaza durata timpului de munca.