seara buna!
va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: fratele meu a cumparat ,legal, in urma cu 10 ani! un teren de la un vinzator de rea credinta......pe scurt,dupa 10 ani! a aparut proprietarul de drept care si-a recapatat terenul ! intrebare: ce poate face fratele meu?
cum poate sa-si recupereze bani investiti? cat trebuie sa ceara pentru ca si-a "blocat ' bani intr-o astfel de investitie? etc. Mentionez faptul ca ,vanzatorul de rea credinta este un fost parlamentar....va multumesc anticipat.
Vanzatorul raspunde intotdeauna pentru evictiune. Fratele dvs. poate solicita de la vanzator pretul bunului cumparat actualizat si daunele ce i-au fost aduse. Paralel poate face si o plangere penala pentru inselaciune .
fapta este dovedita.... sunt si alti cumparatori inselati car si-au castigat dreptul in instanta.Concluzia?! a vandut un teren care nu-i apartinea1 cum se numeste asta?!
fapta este dovedita.... sunt si alti cumparatori inselati car si-au castigat dreptul in instanta.Concluzia?! a vandut un teren care nu-i apartinea1 cum se numeste asta?!
Evictiune
Doncean
Vanzatorul si cumparatorul, in asociere, nu urmeaza sfatul Notarului care se disculpa. Se elibereaza act notarial fortat. Cum definiti evictiunea? (vezi toată discuția)
Drept tabular
channel
Buna ziua, vreau sa ma lamuriti cu aceasta problema: am cumparat un teren liber de sarcini si dupa aceea descoper ca in teren este o constructie sub pamant ... (vezi toată discuția)