avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Garantie buna executie
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Garantie buna executie

Sunt PFA platitor de TVA (diriginte de santier) Sunt obligat sa deschid cont pentru garantia de buna executie la Trezorerie ,la banca nu se poate ? Mentionez ca am contract de prestari servicii cu PRIMARIA (fonduri de la stat ).VA multumesc.
Cel mai recent răspuns: georgeenciu , utilizator 10:56, 1 Iunie 2013
Avand contract cu Primaria, numai la Trezorerie
PFA nu poate deschide cont la trezorerie; consultati ordinul 1235/2003 privind normele de aplicare a OUG nr. 146/2002
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Iunie 2013
georgeenciu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diriginte de santier mariusdan1 mariusdan1 Buna seara, Am primit citatie la Tribunal pentru urmatoarea speta: In anul 2002 societatea SRL la care sunt asociat a incheiat un contract de prestari ... (vezi toată discuția)
Plata din trezorerie darkvortex darkvortex Pe data de 03.01.2017 sa facut un transfer dintr-un cont de trezorerie al unei societati comerciale direct in contul curent bancar al societatii mele. Doresc ... (vezi toată discuția)
Plata cu numerar florea maria florea maria Lucrez la o institutie publica de stat si as vrea sa stiu pina la ce suma se poate face plata cu numerar din caserie pentru bunuri si servicii (bonuri ... (vezi toată discuția)