avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... VANZARE CUMPARARE PROPRIETATE IMOBILIARA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

VANZARE CUMPARARE PROPRIETATE IMOBILIARA

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti ce acte imi sunt necesare pt. achizitionarea unei prorietati imobiliare (inclusiv ce doc. mai exact , am nevoie de la cadastru) etc.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 22:02, 1 Iunie 2013
Cele mai importante ,,documente'' sunt banii :D
Apoi sa aveti si actul de identitate la dvs. si incheiati contractul de V-C la notar in forma autentica. Apoi va spune notarul ce va mai trebuie.
De cadastru are nevoie imobilul pt a putea fi vandut, vanzatorul are nevoie de mai multe acte pt a vinde ( actul de proprietate, incheiere de intabulare, adeverinta de la asociatia de proprietari ca nu sunt datorii- sau de la furnizori daca e cazul, certificat fiscal, extras de carte funciara etc) , decat dvs sa cumparati.
Dvs, bani si buletinul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte vanzare imobil adighe adighe Buna ziua si bine v-am gasit, Doresc sa vand un imobil proprietate personala, dar singurele acte pe care le am sunt contractul de vanzare-cumparare intre ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament il_so il_so Ce acte sunt necesare pentru vanzarea unui apartament?si de unde anume se obtin aceste acte? (vezi toată discuția)
Pasi de urmat in cumpararea unui apartament? h.ana84 h.ana84 Buna ziua, Doresc sa cumpar un apartament si nu stiu nimic despre cum se procedeaza...Cam cat timp dureaza actele?ce avans se da? ce acte trebuie sa ... (vezi toată discuția)