avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum putem scapa de indiferenta romanilor?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum putem scapa de indiferenta romanilor?

Incep acest subiect pentru ca m-am lovit in ultimul an de un val foarte mare de indiferenta a romanilor, membri sau nu ai asociatiilor, oameni care traiesc la bloc si care:

- nu participa niciodata la nici o sedinta, discutie - nu sunt interesati de ce se intampla la bloc mai departe de usa lor;
- sunt tineri sau mai in virsta si manifesta o lehamite maxima fata de activitatea din asociatii;
- sunt de acord sa fie furati, umiliti de diversi decat sa actioneze cumva pentru protectia intereselor lor vis a vis de proprietate;
- cand cineva face totusi ceva, atunci se trezesc sa comenteze si sa fie rautaciosi;
- nu le pasa de nici o lege care i-ar putea proteja si nu actioneaza in sensul respectarii ei.

Ce parere aveti, se pot schimba lucrurile in Romania sau si dupa 100 de ani tot la stadiul asta cu asociatiile vom ramine? Ce se poate face ca sa scapam de indiferenta romanilor?
Cel mai recent răspuns: Dana Marin , utilizator 07:55, 7 Martie 2009
Foarte poetice si romantice comentarii.
In mod special mi-a placut ce a scris domnul Adriantot.
Din cate am inteles din parerile exprimate, nu exista sanse.
Ati spus indirect dar cam asta am inteles eu.

Eehhehe, o zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avem in romania politicieni de profesie? acei politicieni instruiti in ale politicii pe la scolile de profil. ContSters125171 ContSters125171 Daca ne uitam la foarte multi concetateni implicati in politica, indeosebi la nivel inalt, vedem ca in C.V.-ul lor, la rubrica specializare, avem directori, ... (vezi toată discuția)
În ziua în care m-am iubit cu adevãrat ContSters223567 ContSters223567 Este minunat acest poem ... :) [b] În ziua în care m-am iubit cu adevărat [/b] poem scris de Charlie Chaplin ” În ziua în care m-am iubit cu ... (vezi toată discuția)
Crestere imobiliara? de ce nu? Virginia Alexandrescu Virginia Alexandrescu oare vor fi in stare guvernantii sa cheltuiasca (fara sa fure prea mult) banii europeni destinati infrastructurii? Daca Da suntem poate norocosi si vom vedea ... (vezi toată discuția)