avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie boala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie boala

Am 23 ani cotizati si ma intereseaza care este punctajul pentru pensia de invaliditate gr.3 avand varsta de 45 ani?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 11:48, 2 Iunie 2013
Varianta 1 - In cazul in care benefiiati de stagiu potential

Numarul de puncte acumulate in cei 23 de ani + 4,2 puncte pentru stagiu potential de 12 ani(12x0,35) : 35(stagiul complet de cotizare) x 106%(indicele de corectie)x762,1(valoarea punctului de pensie).

Varianta 2 - In care nu beneficiati de stagiu potential.

Numarul de puncte acumulate in cei 23 de ani : 35 x 106% x 762,1

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa noua lege , pensia de invaliditate difera in fct doar de grad ? sym73 sym73 am 40 de ani si o decizie medicala ptr pensie de invaliditate de gr 3 depusa azi la casa de pensii.Intrebarile mele sunt urmatoarele -daca am terminat ... (vezi toată discuția)
Calcularea pensiei de invaliditate ika ika Ma confrunt cu urmatoarea problema, pentru care va cer niste raspunsuri. Nascuta la data de 15.03.1960 S tagiul de cotizare:12,6 ani, gr. 1a proc. ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate procesomanul procesomanul Buna ziua ! V-asi ruga frumos, daca poate cineva sa-mi spuna, cum se calculeaza stagiul potential pentru pensie de invaliditate gr. II. Concret : varsta 31 ... (vezi toată discuția)