avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Abuzuri asociatia de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Abuzuri asociatia de proprietari

La multi ani,tuturor copiilor din lume! Stie cineva despre oH.C.L. sector 3 pentru amenzi aplicate asociatiilor de proprietari? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: vasy888 , utilizator 11:14, 6 Iunie 2013
Serviciul specializat din primarie in cazuri motivate ,poate aplica sanctiuni pecuniare,in temeiul disp art 55 din L nr 230/2007
Multumesc pt.raspuns.Am vorbit cu cineva si mi-a spus ca exista o hotarare data anul trecut.Nu a putut preciza cand a fost data.
Incepnd cu 01.07.2013,se poate aplica penalizarea de 0,02% pe zi in asociatia de proprietri?
@vasy888
pentru amenzi aplicate asociatiilor de proprietari

Pentru ca nu precizati care este obiectul amenzilor, incerc sa ghicesc. Poate faceti referire la
HGCMB nr. 120/2010 privind aprobarea Normelor de salubrizare si igienizare ale Municipiului Bucuresti prin care se reglementeaza gestionarea deseurilor care provin si de la asociatiile de proprietari. Puteti vedea prevederile acestei hotarari in pag 123,190... in documentului de mai jos.
[ link extern ]
L.C.
Nu.Am gresit ca nu am precizat.Trebuia sa precizez ,,la lista de plata a intretinerii".

Alte discuții în legătură

Penalitati pentru restante la utilitati mai mari decat cele impuse de furnizor alexberi alexberi Am citit un articol intitulat \"Penalităţi ilegale impuse de Asociaţii locatarilor\". Conform articolului penalitatile corespunzatoare utilitatilor impuse ... (vezi toată discuția)
Noi penalitati 1 iulie 2013 vsu vsu Buna ziua! Ce efect va avea procentul de aplicare a penalitatilor asupra asociatiilor de proprietari? Acestea pot pastra procentul maxim de 0,2%? Furnizorii ... (vezi toată discuția)
Penalizari intarziere Krissia . Krissia . 1. Asociatia de locatari s-a transformat in asociatie de proprietari abea in iulie 2007 asa cum rezulta din sentinta instantei. 2. In ciuda acestui aspect, a ... (vezi toată discuția)