avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Abuzuri asociatia de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Abuzuri asociatia de proprietari

La multi ani,tuturor copiilor din lume! Stie cineva despre oH.C.L. sector 3 pentru amenzi aplicate asociatiilor de proprietari? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: vasy888 , utilizator 11:14, 6 Iunie 2013
Pt.elga50.Problema este alta..Penalizeaza fara a exista hot.a com.exe.,fara aprobare in adunare generala anuala.Nu stie nimeni unde se duc banii,ce se face cu ei.Asa cum am aratat in alte postari,pres.refuza sa raspunda la petitii.Pentru a ramane in functie,se ocup cu orice,numai cu obligatiile pe care le are nu.Tupeu.La sedinta din februarie,a cerut 300 roni la dispozitia lui.Pentru?Am intrebat.Raspuns.Cheltuieli neprevazute.La care maagzin?Fara raspuns.Asa o fi la alte asocitii de proprietari??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati pentru restante la utilitati mai mari decat cele impuse de furnizor alexberi alexberi Am citit un articol intitulat \"Penalităţi ilegale impuse de Asociaţii locatarilor\". Conform articolului penalitatile corespunzatoare utilitatilor impuse ... (vezi toată discuția)
Noi penalitati 1 iulie 2013 vsu vsu Buna ziua! Ce efect va avea procentul de aplicare a penalitatilor asupra asociatiilor de proprietari? Acestea pot pastra procentul maxim de 0,2%? Furnizorii ... (vezi toată discuția)
Penalizari intarziere Krissia . Krissia . 1. Asociatia de locatari s-a transformat in asociatie de proprietari abea in iulie 2007 asa cum rezulta din sentinta instantei. 2. In ciuda acestui aspect, a ... (vezi toată discuția)