avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Zile de munca in folosul comunitati
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Zile de munca in folosul comunitati

Daca am primit o sentinta in spania sa prestez munca in folosul comunitatii si nu am prestat eu intorcindu-ma in romania ce mi se poate intimpla?
Cel mai recent răspuns: cristak1 , utilizator 01:30, 2 Iunie 2013
In Spania pentru violenta in familie riscul de a ajunge in detentie este foarte ridicat...
ok va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt spania Butzy 2005 Butzy 2005 Bună ziua, in 2012 am primit in spania pentru furturi repetate de haine condamnare cu suspendare de 4 luni și amendă de 600 €. Atunci am hotărât să ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa de un an Tabus Elvira Tabus Elvira Buna am o intrebare la dumneavoastra , sotul meu are de facu un an cu executare, el este acum la puscaria spaniola in termen de 10 zile in extradeaza in tara, ... (vezi toată discuția)
Ordin european de arestare??? gustav_marian gustav_marian Buna seara Am fost invinuit de sotie in Spania ca am lovit-o (nici o urma de vanataie) si am molestat-o psihic (minciuni). Sunt chemat in judecata si nu ... (vezi toată discuția)