avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Revocarea ordinului de interdictie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Revocarea ordinului de interdictie

Daca sa dispus impotriva mea un ordin de interdictie de apropiere de sotie si acum dorim impacarea ea poate sa ceara revocarea ordinului sau trebuie sa treaca acel termen pus de instanta?
Cel mai recent răspuns: cristak1 , utilizator 01:26, 2 Iunie 2013
Se poate solicita si revocarea.
poate si ea sa faca asta sau trebuie sa o fac eu cu un avocat ceva?
si unde poate ea sa faca revocarea si ce consecinte va suporta ea daca vor fi...pentru ca spune ca doreste asta dar sa nu ii afecteze ei dupa aceea
Ea poate solicita.
Trebuie insa clar stabilit ca au incetat acele temeiuri...
va multumesc pentru raspuns...si cum poate proba ca au incetat acele temeiuri?

Alte discuții în legătură

Interdictie spania cristak1 cristak1 Doresc sa stiu si eu ce demersuri si dupa cit timp pot face eu sa ridic iterdictia de apropiere fata de o anumita persoana in spania? ce dovezi trebuie sa aduc ... (vezi toată discuția)
Arestarea preventiva in noul cod penal carmen2014 carmen2014 Buna ziua, m-ar interesa daca celor trimisi in judecata pentru inselaciune le mai poate fi mentinuta starea de arest preventiv conform noului cod ... (vezi toată discuția)
Cerere revocare masura de siguranță art 111 alin.2 Bogdan0522 Bogdan0522 Cerere revocare masura de siguranță art 111 alin.2 Am si eu nevoie de sfaturi pentru a imi intocmii aceasta cerere si a avea succes. ... (vezi toată discuția)