avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Interdictie Spania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Interdictie Spania

Doresc sa stiu si eu ce demersuri si dupa cit timp pot face eu sa ridic iterdictia de apropiere fata de o anumita persoana in spania? ce dovezi trebuie sa aduc si dupa cit timp? va multumesc
Cel mai recent răspuns: cristak1 , utilizator 18:37, 2 Iulie 2013
Interdictia se impune de catre o instanta de judecata la solicitarea unei persoane vatamate !!!! > ( pentru violenta fizica de obicei ) ..!!!!
In mod NORMAL doar cel care a solicitat aceasta interdictie poate cere revocarea
ei daca considera ca NU mai este in pericol / s-a impacat cu cel care reprezenta un pericol !!!
Partea vatamata ( protejata de interdictia ) de apropiere trebuie sa demonstreze ca a disparut Cauza ( pericolul ) pentru care a solicitat Interdictia !!
Interdictia se poate prelungi atata timp cat persoana care a solicitat-o se considera in pericol !! atat ea cat si familia !
si persoana vatamata ce dovezi trebuie sa aduca ca eu nu mai sunt un pericol pentru ea?Cum poate sa demonstreze ? Ca doar nu ne ducem noi doi si spunem gata ne-am impacat.
Solicitarea unei interdictii este un act de vointa personala si de apreciere subiectiva a unor factori de risc !! Daca persoana cu care a-ti avut un conflict si care a solicitat interdictia considera ca aveti un comportament care nu o mai lezeaza
( fizic ; psihic ) poate solicita schimbarea unor conditii din interdictie sau chiar revocarea ei in totalitate ! Instanta ia '' DE BUNA '' declaratia partii vatamate !!
Ca nu se poate '' AZI ALBA ......... MAINE NEAGRA ....... JOI ...... VERDE '''
Are si justitia ....... rabdarea limitata ! Nu ne jucam cu nervii ei !!!!!!!!!!!
Pai aici cred ca nu suntem la GRadinita NU ???? Vorbim de oameni maturi !!
Daca persoana vatamata care a solicitat interdictia considera ca NU mai este nici un pericol atunci personal sau prin avocat solicita revocarea acesteia !! Daca peste 2 zile iar este agresata de aceeasi persoana ...pai solicita din nou !!! Nu ?? Eventual cu extinderea ei ( timp ; distanta )
Da se pot cere si dovezi ; martori de ambele parti care sa ateste ca relatiile intre dvs. si partea vatamata s-au imbunatatit ; conteza eventuale antecedente penale ( cazier ) care pot ingreuna situatia !!

Apelati la un avocat local pentru a va edifica.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate dovedi calomnia? danya25 danya25 Buna ziua, As vrea sa stiu in ce conditii se poate face o plangere pentru calomnie. In ce conditii se poate demonstra aceasta fapta? Banuiesc ca nu se ... (vezi toată discuția)
Neprezentare la politie-consecinte mezgageza mezgageza am fost citat la politie,m-am prezentat,am recunoscut ca am inselat 3 persoane si m-am angajat verbal si am scris si in declaratie ca in data de 8 aprilie ma ... (vezi toată discuția)
Revocarea unui ordin de protectie AlexandraCu AlexandraCu Buna ziua! Care este procedura pentru revocarea unui ordin de protectie de catre reclamant? Multumesc (vezi toată discuția)