Hotărârea definitivă a instanței este irevocabilă. Aveți în vedere că prin gestul de a încerca revocarea, vă decredibilizați în fața poliției și a instanței de judecată.
Art. 34. din Lg 217/2003
(1) Persoana împotriva căreia s-a dispus o măsură prin ordinul de protecție pe durata maximă poate solicita revocarea ordinului sau înlocuirea măsurii dispuse.
(2) Revocarea se poate dispune dacă sunt îndeplinite, cumulativ, următoarele condiții:
a) agresorul a respectat interdicțiile sau obligațiile impuse;
b) agresorul a urmat consiliere psihologică, psihoterapie, tratament de dezintoxicare ori orice altă formă de consiliere sau terapie care a fost stabilită în sarcina sa ori care i-a fost recomandată sau a respectat măsurile de siguranță, dacă asemenea măsuri s-au luat, potrivit legii;
c) dacă există indicii temeinice că agresorul nu mai prezintă un real pericol pentru victima violenței sau pentru familia acesteia.
(3) Cererea de revocare se soluționează cu citarea părților și a unității de poliție care a pus în executare ordinul de protecție a cărui revocare se solicită. Participarea procurorului este obligatorie.
Împăcare
Alin isfan
Daca am un ordin de protectie si nu ma pot apropia de sotie si copii care sant in centru materna mentionez ca nici de centru nu ma pot apropia la 200 metri noi ... (vezi toată discuția)