avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere masina fara acte
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere masina fara acte

Ce risca un sofer daca isi parcheaza masina pe drum european in loc nepermis, fara a porni avariilel, fara a avea actele la el si intoarcere incalcand linia continua?
Pt. stationare in loc nepermis = amenda (valoarea o aflati din decret)
Daca nu aveti actele la dvs., dar masina are actele legale, primiti amenda. Daca nu aveti acte deloc = dosar penal. Pentru intoarcere pe linia continua vi se suspenda dreptul de a conduce - adica va ia politia permisul intre 30 si 90 de zile, in functie de repercursiunile faptei dvs.
Ultima modificare: Duminică, 2 Iunie 2013
Publitrad SRL, Traducator autorizat
Masina nu i apartine persoanei si este un bun supus partajului, Eu ca si copropietar i-am cerut sa lasa masina in acel loc (eram in sediul politiei ), iar omul s-a urcat in ea si a plecat uitandu-si actele in sediu.
Ultima modificare: Duminică, 2 Iunie 2013
victor_teodorescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca merg cu masina peste linia continua, mi se ia si permisul? ... Alexa7322 Alexa7322 Daca merg cu masina peste linia continua, mi se ia si permisul? Nu am deranjat pe nimeni, nu a fost accident si nu a fost intoarcere. Nu prea inteleg ce spune ... (vezi toată discuția)
Poate dovedi politia ca un autovehicul depasit este in miscare sau stationeaza?! Roland Mindrila Roland Mindrila O Judecatoria a decis, in 2011, anularea unei amenzi de circulatie primita de petent, acuzat ca a depasit un autoturism pe linie continua, nerespectand ... (vezi toată discuția)
Intrebare ContSters331482 ContSters331482 buna ziua asi avea si eu o intrebare. an urma cu doar 2 zile am avut un accident de masina fara victime. politia a spus ca a fost culpa comuna.... soferul ... (vezi toată discuția)