avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrebare despre succesiune - mostenire insusita de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrebare despre succesiune - mostenire insusita de fratele tatei

buna ziua.ma numesc petronela.la 3 luni de cand m-am nascut tatal meu a decedat,mama sa recasatorit.un frate de al tatalui a luat toata averea familiei tatalui.bunica mea traieste cand sa dus sa faca actele fratele tatalui a zis ca a avut un frate care a murit dar nu are nici un mosteni
tor.ce pot face?noi suntem trei frati.
Ultima modificare: Duminică, 2 Iunie 2013
petronela23, utilizator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 14:48, 2 Iunie 2013
mama dvs. trebuia sa deschida succesiunea dupa decesul tatalui dvs. si nu fratele lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatăl meu a decedat în 2005 și nu am făcut succesiunea până în prezent. a decedat și sora mea, dar mama trăiește. cum se vor stabili cotele moștenirii? Laurentiuflap Laurentiuflap Buna ziua Tatal meu a decedat in 2005 si nu am facut succesiunea pana in prezent , mama mai traieste . Pariintii au avut o fata si un baiat . Fata ... (vezi toată discuția)
Bună seara. am și eu o întrebare dacă se poate. cumnata a ... Iuliuhorvat Iuliuhorvat Bună seara. Am și eu o întrebare dacă se poate. CUMNATA A AVUTI UN FIU CARE ERA IN CONCUBINAJ CU O PERSOANA DIN BOTOSANI A REZULTt 2 copii care nu sunt ... (vezi toată discuția)
Succesiune simultana Ana Zidarescu Ana Zidarescu Buna ziua!Situatia se prezinta astfel:părinții mei împreună cu bunicul din partea mamei au dat la schimb 2 ap pt o casa la tara.in contract au fost ... (vezi toată discuția)